KandidatËt e PunËsuar JashtË Vendit

Fabjon Mëziu- I punësuar në Frankfurt, Gjermani

Fabjon Mëziu

I punësuar në Frankfurt, Gjermani

Megi Mania- E punësuar në UAE

Megi Mania

E punësuar në UAE

Spartak dhe Endi Capoku-Aplikim për vizë Bashkim Familjar në Gjermani

Spartak & Endi Capoku

Aplikim për vizë Bashkim Familjar në Gjermani

Mensuar Gega-Maloki- Aplikim për vizë Bashkim Familjar në Gjermani

Mensuar Gega-Maloki

Aplikim për vizë Bashkim Familjar në Gjermani

Florenc Muca-Aplikim për Ankimim të vendimit nga Ambasada Gjermane

Florenc Muca

Aplikim për Ankimim të vendimit nga Ambasada Gjermane

Ermal Jonuzi-Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani

Ermal Jonuzi

Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani

Robert Rrapollari-Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani

Robert Rrapollari

Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani

Renada Sadikaj-Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani dhe Njohje Diplome Universitare

Renada Sadikaj

Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani dhe Njohje Diplome Universitare

Julian Laci-Aplikim për vizë pune Shofer profesionist në Gjermani

Julian Laci

Aplikim për vizë pune Shofer profesionist në Gjermani

Ina Vrioni- Aplikim për Kurs gjuhe në Gjermani

Ina Vrioni

Aplikim për Kurs gjuhe në Gjermani

Amerild Shatri- Aplikim për Njohje Diplome Profesionale

Amerild Shatri

Aplikim për Njohje Diplome Profesionale

Alken Ziti- Aplikim për Njohje Diplome Profesionale

Alken Ziti

Aplikim për Njohje Diplome Profesionale

Xhuljo Berdufi-Aplikim për Njohje Diplome Profesionale

Xhuljo Berdufi

Aplikim për Njohje Diplome Profesionale

Eva Hamitaj-Aplikim për vizë Bashkim Familjar në Francë

Eva Hamitaj

Aplikim për vizë Bashkim Familjar në Francë

Hermes Bazi- I punësuar në Mynih, Gjermani

Hermes Bazi

I punësuar në Mynih, Gjermani

Bekim Mërnica-Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani dhe Njohje Diplome Profesionale

Bekim Mërnica

Plotësim i dokumetacionit të aplikimit për vizë pune në Gjermani dhe Njohje Diplome Profesionale

Ali Verri-I punësuar në Nuremberg, Gjermani

Ali Verri

I punësuar në Nuremberg, Gjermani

Klevi Teodori- Punësim Sezonal në Gjermani

Klevi Teodori

Punësim Sezonal në Gjermani

Ram Shala-I punësuar në Mynih, Gjermani

Ram Shala

I punësuar në Mynih, Gjermani

Ambra Cullhaj-E punësuar në Fulda, Gjermani

Ambra Cullhaj

E punësuar në Fulda, Gjermani

Eldi-Meka-Aplikim-per-njohje-Diplome-Profesionale

Eldi Meka

Aplikim pËr njohje Diplome Profesionale

Gerard Pinari - Aplikim për Njohje Diplome Profesionale

Gerard Pinari

Aplikim pËr Njohje Diplome Profesionale nË Gjermani

Llazi-Lami-Aplikim-per-Njohje-Diplome-Universitare-ne-Itali

Llazi Lami

Aplikim pËr Njohje Diplome Universitare nË Itali

Osman Mema - Aplikim për njehesim diplome profesionale

Osman Mema

Aplikim për njehesim diplome profesionale

Mandi-Arapaj-I-punesuar-ne-Mynih-Gjermani-scaled

Mandi Arapaj

I punËsuar nË Mynih, Gjermani

Elsjona-Musollari-E-punesuar-ne-Munster-Gjermani

Elsjona Musollari

E punËsuar nË Munster, Gjermani.

Enurida-Veliu-dhe-Indrit-Bregaj-Dokumentacioni-per-aplikimin-per-vize-Karta-Blu-dhe-Bashkim-Familjar

Enurida Veliu & Indrit Bregaj

aplikim pËr vizË Karta-Blu dhe Bashkim Familjar

Pashako-Xhaferaj-Plotesim-i-dokumetacionit-te-aplikimit-per-vize-pune-ne-Gjermani-scaled

Pashako Xhaferaj

aplikim pËr vizË pune nË Gjermani

23 - Klea Çelmanaj - Aplikim pë vizë studentore, Gjermani
Eni Hysenllari, i punesuari jone ne Frankfurt Gjermani

Eni Hysenllari

PunËsuar nË Frankfurt, Gjermani

Benuelda Paja e punësuara jonë në Koblenz, Gjermani

Benuelda Paja

Punësuar në Koblenz, Gjermani

Eldi Dushku, i punësuari jone si Auto-mekanik në Gjermani

Eldi Dushku

Punësuar si Auto-mekanik në Gjermani

Eva Përvathi, e punësuara jonë në Dortmund, Gjermani

Eva Përvathi

Punësuar në Dortmund, Gjermani

Olsi Berhami, i punësuari jone në Hagen, Gjermani

Olsi Berhami

Punësuar në Hagen, Gjermani

Kejsi &Alisia Xhameta.Te punesuarit tane ne Gjermani ,Gastronomi

Kejsi & Alisia Xhameta

PunËsuar në Gastronomi, nË Gjermani

Aleksandra Berdellima e punesuara jonë në Frankfurt Gjermani

Aleksandra Berdellima

PunËsuar në Frankfurt, Gjermani

arjona doda foto

Arjona Doda

Infermiere nË Gelsenkirchen Schalke, Gjermani

dejvi shametaj

Dejvi Shametaj

Inxhinier Elektrik nË Trier, Gjermani

Marius Dubali- Ndertim, Kaiserslautern-Gjermani

Marius Dubali

NdËrtim nË Kaiserslautern, Gjermani

Nevila Rustami- Fulda, Gjermani

Nevila Rustami

PunËsuar nË Fulda, Gjermani

Klaudio Smaka- Picier, Dortmund Gjermani

Klaudio Smaka

Picier nË Dortmund, Gjermani

Marsel Hanaj- Kuzhinier, Dortmund Gjermani

Marsel Hanaj

Kuzhinier nË Dortmund, Gjermani

Shaban-Elezi-i-punesuar-ne-Fulda-Gjermani

Shaban Elez

punËsuar nË Fulda, Gjermani

Kristian Marku- Sherbim Klienti, Fulda, Frankfurt

Kristian Marku

ShËrbim Klienti nË Fulda, Frankfurt

Luljeta Marku- Kuzhine, Koblenz Gjermani

Luljeta Marku

KuzhinË nË Koblenz, Gjermani

Fatjon Kozici- Ndertim, Kaiserslautern-Gjermani

Fatjon Kozici

NdËrtim nË Kaiserslautern, Gjermani

Kristina Dhiamondi- Recepsioniste ne Drimadh

Kristina Dhiamondi

Recepsioniste nË DrimadhË

Gezim Germaj- Infermier, Aachen-Gjermani

Gezim Germaj

Infermier nË Aachen, Gjermani

Elisara Berberi- Infermiere, Dubai

Elisara Berberi

Infermiere nË Dubai

Petrit Gjergji- Inxhinier Ndertimi ne Tirane (Riviera shpk)

Petrit Gjergji

Inxhinier NdËrtimi nË TiranË (Riviera shpk)

Julian Mekshi- Ndertim, Kaiserslautern- Gjermani

Julian Mekshi

NdËrtim nË Kaiserslautern, Gjermani

Vrenos Sinanaj- Ndertim, Kaiserslautern-Gjermani

Vrenos Sinanaj

NdËrtim nË Kaiserslautern, Gjermani

Negys Skendaj-Picier, Dortmund-Gjermani

Negys Skendaj

Picier nË Dortmund, Gjermani

Ilir Beqari- Ndertim, Krefeld-Gjermani

Ilir Beqari

NdËrtim nË Krefeld, Gjermani

Eriselda-Vrenozi-e-punesuar-ne-Koblenz-Gjermani

Eriselda Vrenozi

E punËsuar nË Koblenz, Gjermani

Vitore Ndreka e punesuara jonë ne Dortmund, Gjermani

Vitore Ndreka

PunËsuar nË Dortmund, Gjermani

Julian Zenelaj- Kamarier, Koblenz Gjermani

Julian Zenelaj

Kamarier nË Koblenz, Gjermani

Elisjon Rroshi- Picier, Kleinwallstadt-Gjermani

Elisjon Rroshi

Picier nË Kleinwallstadt, Gjermani

Fatmir Dedja- Ndertim, Koln-Gjermani

Fatmir Dedja

NdËrtim nË Koln, Gjermani

Emiljano Peci- Picier, Kaiserslautern-Gjermani

Emiljano Peci

Picier nË Kaiserslautern, Gjermani

Te punesuarit tane ne Fulda, Gjermani

Te punësuarit tanë në Fulda, Gjermani

Armando Muhametaj- Barist, Fulda- Gjermani

Armando Muhametaj

Barist nË Fulda, Gjermani

Orsjola Paja- Infermiere, Aachen-Gjermani

Orsjola Paja

Infermiere nË Aachen, Gjermani

Odisea Davidhi- Ndertim, Kaiserslautern-Gjermani

Odisea Davidhi

NdËrtim nË Kaiserslautern, Gjermani

Blendi Rexhepaj- Berber, Fulda Gjermani

Blendi Rexhepaj

Berber nË Fulda, Gjermani

Xhilda Sefaj- Kamariere, Kaiserslautern Gjermani

Xhilda Sefaj

Kamariere nË Kaiserslautern, Gjermani

Xherona Lika- Kamariere, Kaiserslautern- Gjermani

Xherona Lika

Kamariere nË Kaiserslautern, Gjermani

Elida Binjaku- Infermiere, Koln-Gjermani

Elida Binjaku

Infermiere nËKoln, Gjermani

Amina Bubeqi- Fizioterapiste, Nurnberg-Gjermani

Amina Bubeqi

Fizioterapiste nË Nurnberg, Gjermani

Emarildo Trushaj- Elektricist ne Fulda, Gjermani

Emarildo Trushaj

Elektricist nË Fulda, Gjermani

Matilda Sula- Konsulente Shitjesh ne Tirane ( Muca shpk)

Matilda Sula

Konsulente Shitjesh nË TiranË (Muca shpk)

Florian Mehmeti- Kuzhinier, Koblenz Gjermani

Florian Mehmeti

Kuzhinier nË Koblenz, Gjermani

Fatjon Ramizi- Elektricist, Neuwied-Gjermani

Fatjon Ramizi

Elektricist nË Neuwied, Gjermani

Ermira Kacaci- Inxhiniere Ndertimi ne Tirane (Riviera shpk)

Ermira Kacaci

Inxhiniere NdËrtimi nË TiranË (Riviera shpk)

Ruzhdi Kashami- Kamarier, Kaiserslautern-Gjermani

Ruzhdi Kashami

Kamarier, Kaiserslautern-Gjermani

Orjada Manellari- Kujdestare e moshes se trete- Koln, Gjermani

Orjada Manellari

Kujdestare e moshËs sË tretË nË Koln, Gjermani

Brisild Qyra- Kamarier, Koblenz- Gjermani

Brisild Qyra

Kamarier nË Koblenz, Gjermani

Arbjon Hoxha- Kamarier, Kaiserslautern-Gjermani

Arbjon Hoxha

Kamarier nË Kaiserslautern, Gjermani

Ornela Vuka- Konsulente Shitjesh ne Tirane (Sezon Dekor)

Ornela Vuka

Konsulente Shitjesh nË TiranË (Sezon Dekor)

Esla Shehi- Operatore ne Agjensi Turistike

Esla Shehi

Operatore nË Agjensi Turistike

Te punesuarit tane ne Gjermani

Të punësuarit tanë në Gjermani

Te punesuarit tane- Vrenos Sinanaj dhe Arsen Shametaj- Kaiserslautern, Gjermani

Vrenos Sinanaj & Arsen Shametaj

NdËritm nË Kaiserslautern, Gjermani

Arjan Binjaku i punesuar ne ndertim ne Dusseldorf, Gjermani

Arjan Binjaku

NdËrtim nË Dusseldorf, Gjermani

Ervin Zace- Picier, Koblenz-Gjermani

Ervin Zace

Picier nË Koblenz, Gjermani