ERCA

Agjenci punesimi me 7+ vite eksperience ne rekrutimin dhe punesimin e kandidateve me te perzgjedhur ne kompani prestigjoze te huaja dhe vendore.

Rreth Nesh

ERCA është agjenci profesionale e rekrutimi për punësim, me zyrë qëndrore në Tiranë, e cila ofron shërbime profesionale të burimeve njerëzore. Ne përmbushim kërkesat për punësim të punëdhënësve dhe kandidatëve kryesisht në vendet e Lindjes së Mesme, Europë dhe SH.B.A. Mirëpresim të gjithë njerëzit me talente të ndryshme të cilët ndajnë filozofinë e bashkëpunimit dhe integritetit. Njohim nevojat që kanë kompanitë dhe individët brenda dhe jashtë vendit, në sektorë specifikë të tregut të punës dhe jemi këtu pikërisht për të plotësuar këto nevoja, duke ofruar kandidatë të kalibrit të lartë.

13346793 1622831184701453 5490305713817878931 n