punesim ne tirane

Punësim ne Tiranë dhe Jug të Shqipërise

Erca Albania kërkon të punësojë:

Tiranë
➡️ Juriste
➡️ Inxhinier Ndertimi
➡️ Financiere\Ekonomiste
➡️ Menaxhere Marketingu
➡️ Magazinier
➡️ Shofer kamioni ( Kategoria CE )
➡️ Arkitekt (Interior Design)
➡️ Ekskavatorë
➡️ Prezantuese ne Showroom (ne kompani arredimi)
➡️ Menaxhere ne Showroom
➡️ Estetiste\Masazhatore
➡️ Infermiere
➡️ Kasiere
➡️ Kuzhinier

Jug
➡️ Kamarier
➡️ Banakier
➡️ Recepsionist\e
➡️ Sanitare
Ofrohet: Akomodimi + Ushqimi

🎀 KUSHTET TEPËR TË KËNAQSHME

👉Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne ( FORMATI WORD + FOTO ) në e-mail 📧ercalbania@gmail.com

👉Për më shumë informacion na telefononi në numrin ☎️0699306646