punesim jashte vendit

Punësim i shpejtë dhe i sigurt brenda dhe jashtë vendit

Erca Albania ofron mundësi punësimi në:

🇮🇹 ITALI

-Infermiere: Diplome +Licence+njohje te gjuhes Italiane (B2).

-Shofere: te jene te pajisur me leje drejtimi Kategoria CE.

🇦🇱 Tirane

-Inxhinier Ndërtimi (+licencë)

-Prezantuese në Showroom (në kompani arredimi)

-Financiere

-Shofer kamioni( Kategoria D)

-Ekskavatorist

🇫🇷 FRANCE-PARIS

Aplikantë!

-Fasada\ Sisteme kapot

-Bojaxhi

🔛Ofrohet :

Akomodimi

Transporti

Kontratë Pune

Punësim i shpejtë

🇩🇪 Gjermani

🔛Për personat që ndodhen në Gjermani edhe nuk kanë një vend pune.

-Graphic Designer- eksperiencë pune + portofol të punëve.

-Picier

-Kuzhinier

-Kamariere

-Mirëmbajtje

-Masazhatore

🔛Ndërtim

-Armatura Betoni – Mure -Suvatime -Gipse -Boje – Fasada-shtrime pllakash

-Teknik Ashensori (montimi mekanik dhe elektrik -Instalues)

-Hidraulik

-Elektricist

🇦🇪 Abu Dhabi

➡Specialist Hematolog ( të pajisur me licencë )

➡️Specialist i Imunologjisë

➡️Specialist i Mjekësisë Familjare

➡️Dermatolog Estetike

✅Te kenë përfunduar arsimin përkatës ,eksperiencë pune dhe të zotërojnë gjuhën angleze.

✅Ofrohet:

-Kontratë pune

-Punësim shumë i shpejtë

-Biletat e udhëtimit

-Sigurimi shëndetësorë

-Pagesa 35000 AED -55000 AED ( 9500$ -14000 $)

🎀 KUSHTET TEPËR TË KËNAQSHME! 🎀

👉 Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të dërgojnë cv e tyre ne (FORMATI WORD + FOTO) në e-mail 📧 ercalbania@gmail.com

👉 Për më shumë informacion na telefononi në numrin ☎️0699306646.