Kontakt

Kerkohen te rinj dhe te reja te diplomuar ne fusha te nryshme, ose ato qe jane profesionist ne nje zanat.

Na kontaktoni

Per me shume mund te na kontaktoni ne adresen e e-mailit, media socaile, whatsapp dhe telefon.

Adresa

Rruga " Emin Duraku", perballe stadiumit "Selman Stermasi"
Shk 1, Kati 1, Tirane, Albania

Numer Kontakti

+355 69 930 6646
+355 69 667 6101

E-mail

ercalbania@gmail.com