Kandidatet e PunesuaR

Edison Mandija- Kuzhinier, Kaiserslautern- Gjermani

Edison Mandija

Kuzhinier ne Kaiserslautern, Gjermani

Dritan Xhika i punesuar ne ndertim ne Dusseldorf, Gjermani

Dritan Xhika

Ndertim ne Dusseldorf, Gjermani

Aurel Gremi, Kuzhinier, Frankfurt, Gjermani

Aurel Gremi

Kuzhinier ne Frankfurt, Gjermani

Genci Sulollari- Kuzhinier - Fulda, Gjermani

Genci Sulollari

Kuzhinier ne Fulda, Gjermani

Anisa Tushe- Banakiere-Trier, Gjermani

Anisa Tushe

Banakiere ne Trier, Gjermani

Arber Stoja ( Security ) i punesuar ne Fulda -Frankfurt, Gjermani

Arber Stoja

Security ne Fulda, Gjermani

Bledi Deda dhe Francesko Deda te punesuar ne gjermani

Bledi & Francesko Deda

te punesuar ne gjermani

Arjan Ramizi (graphic Designer) i punesuar ne Gjermani

Arjan Ramizi

Graphic Designer i punesuar ne Gjermani

Endrit Doda (kuzhinier)Gjermani

Endrit Doda

Kuzhinier ne Gjermani

Eni Mani i punesuar ne Gjermani

Eni Mani

I punesuar ne Gjermani

Kristi Nikolla (graphic designer) i punesuar ne gjermani

Kristi Nikolla

Graphic Designer i punesuar ne gjermani

astrit Leka

Astrit Leka

Gastronomi ne Dortmund, Gjermani

Egerin Tafa (specialist gipsi) i punesuar ne gjermani

Egerin Tafa

Specialist Gipsi i punesuar ne gjermani

Bledar Dane (specialist adezivi) i punesuar ne Gjermani

Bledar Dane

Specialist Adezivi i punesuar ne Gjermani

Durim Doci i punesuar ne Gjermani

Durim Doci

I punesuar ne Gjermani

Eri Bardhi (elektricist) i punesuar ne Fulda Gjermani

Eri Bardhi

Elektricist ne Fulda, Gjermani

Eni Mani, Valserxho Coba Sajmir Begolli

Eni Mani, Valserxho Coba & Sajmir Begolli

Te punesuar ne Gjermani

Erion Nucelli (banakier) i punesuar ne Gjermani

Erion Nucelli

Banakier i punesuar ne Gjermani

Festim Bregasi (elektricist) i punesuar ne Gjermani

Festim Bregasi

Elektricist i punesuar ne Gjermani

Ilda Zaimi e punesuar ne gjermani

Ilda Zaimi

e punesuar ne gjermani

Ilir Shahini dhe Fabiola Shurdhi te punesuar ne gjermani

Ilir Shahini & Fabiola Shurdhi

te punesuar ne gjermani

Ilma Shabani e punesuar ne Gjermani masazhatore

Ilma Shabani

E punesuar si masazhatore ne Gjermani

Jani Seferaj(kamarier) i punesuar ne Fulda

Jani Seferaj

Kamarier ne Fulda, Gjermani

Jani seferi dhe Sokol Hoxha te punesuar ne Gjermani

Jani seferi & Sokol Hoxha

Te punesuar ne Gjermani

Klodian Karaj (specialist boje) dhe Durim Doci (banakier)

Klodian Karaj & Durim Doci

Specialist boje dhe banakier ne Gjermani

Kristi Adhamidhis (recepsioniste)e punesuar ne Gjermani

Kristi Adhamidhis

Recepsioniste e punesuar ne Gjermani

Kristi nikolla designer Roland Alla Web developer

Kristi Nikolla & Roland Alla

Designer & Web developer ne Gjermani

Marsida Rexho recepsioniste

Marsida Rexho

Recepsioniste E Punesuar ne Gjermani

Megi Darzeza e punesuar ne Fulda Gjermani. (Katering)

Megi Darzeza

Katering ne Fulda, Gjermani.

Mirand Sinanaj Shef Kuzhine ne gjermani

Mirand Sinanaj

Shef Kuzhine ne gjermani