ERCA ALBANIA

Agjensi Rekrutimi & Punësimi, Brenda dhe Jashtë Vendit

Ne ju mundësojmë të gjeni Punëdhënësin & Kompaninë e duhur për profesionin tuaj

Mundësi të shumta Punësimi

Agjensi Profesionale Rekrutimi dhe Punësimi në Shqipëri prej më shumë se 10 vitesh.

Telefono Tani

+355699306646
+355696676101

Vendodhja

Rruga ¨Emin Duraku¨ Tiranë

Dërgo e-mail

ercalbania@gmail.com

Vitore Ndreka e punesuara jonë ne Dortmund, Gjermani

SHËRBIMET TONA

·         Kontrata pune për çdo kategori

·         Konsulencë për njohjen e diplomave të formimit profesional/ universitar

·         Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Gjermane 

            –   Aplikime për Bashkim Familjar

               Aplikime për Viza Studentore

               Aplikime për Kartën Blu

                Aplikime për Kategorinë FEG

                 Aplikime për Kategorinë 26

                 AUSBILDUNG (çdo fushë)

                 Aplikime për Vizë Kërkim Vendi Pune

                Aplikime për Vizë Kurs Gjuhe

·         Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Britanike

·         Studime në Angli

·         Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Franceze

·         Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Italiane

·         Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Austriake

·         Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Kroate

·         Aplikimi për vizë dhe plotësim i dokumentacionit për ambasadën Polake

·         Ankimime për vendim Refuzim Vize

FOKUSI YNË

  • Vende të lira pune në Shërbime dhe Turizëm në Shqipëri, Europë (Gjermani), UAE/GCC, etj.
  • Vende të lira pune në fusha të ndryshme si Inxhinieri, Mjekësi, Ekonomik.
  • Trajnim dhe zhvillim profesional për kandidatët.
  • Çmime konkuruese për Klientët, duke iu siguruar atyre kandidatë të kualifikuar.
  • Fokusi ynë kryesor është ngritja e standardeve në procesin e rekrutimit.
Gjetje Kontratash serioze punësimi
Në Kërkim të kandidatëve Potencial
12963683_1589588921359013_1754085337099120120_n
Partneritet me biznese të suksesshme
Gazmendin, Ira, Albi te punesuar ne Dubai

MISIONI

  • Ne synojmë të bëhemi zgjedhja e parë për Klientët dhe të ndërtojmë me ta mardhënie afatgjata.
  • Gjetja e kandidatëve të duhur për kompanitë që bashkëpunojmë.
  • Ne synojmë të gjejmë rolin e duhur në kompani të kandidatit potencial.

KLIENTËT TANË JASHTË VENDIT

KANDIDATËT E PUNËSUAR

Orsjola Paja Infermiere Aachen Gjermani
Julian Zenelaj Kamarier Koblenz Gjermani
Vrenos Sinanaj Ndertim Kaiserslautern Gjermani
Marius Dubali Ndertim Kaiserslautern Gjermani
Nevila Rustami Fulda Gjermani
Armando Muhametaj Barist Fulda Gjermani